Do Moji mámy přichází pořádný vichr: Těšte se na kopec zábavy s Mišem z Talentu!

Najde i svůj kuchařský talent?

Kdo by neznal mladého produkčního Miša z Talentu? Po skončení této velkolepé show se tento talentovaný mladík rozhodl, že tentokrát zkusí otestovat svůj vlastní talent, a to rovnou v jeho oblíbené show Moje máma vaří lépe než tvoje. Dirigovat ho bude máma Iveta, která moc na výběr neměla. "Skončil Talent, mám rád tuto show a hraní se před kamerami. Nepřesvědčoval jsem ani maminku, postavil jsem ji před hotovou věc," říká Mišo. Iveta tak neměla absolutně žádnou možnost vycouvat. Nejprve si její syn dělal srandičky, že se tam s někým přihlásí, dokud nezjistila, že tím myslí ji. Není divu, že před natáčením zažila probdělé noci.

A co dělá Mišo, když není zrovna v Talentu? "Mišo točí různé videa na facebook, youtube. Musí i pracovat, protože bez práce nejsou koláče. Povedla se mu založit dost velká fanpage, musí se o své fanoušky starat, ale zároveň se s nimi i pořádně baví," říká o sobě mladý multitalent, který se nejvíce vyžívá v dělání různých hloupostí.

A protože je Mišo na pódiu jako doma, tréma mu obvykle problém nedělá. Výjimkou bylo spíše dnešní vaření. "I na Talentu, když jdeš na pódium, máš motýlky v břiše, zda vše dopadne dobře, ale nejsem až v takovém stresu, jako když jsem byl dnes při vaření. Během úvodní minuty mě přepadla totální panika," vysvětluje Mišo. Pokud ale dnes v souboji proti Petrovi a Mirovi postoupí, věří, že v dalším vaření mu to půjde ještě víc od ruky. Najde Mišo svůj talent i v Mojí mámě?

Sledujte premiérovou epizodu pořadu Moje máma vaří lépe než tvoje s Mišem z Talentu dnes v 18:00 na JOJ Family!