Krásu nezastaví ani koronavirus: Miss Slovensko 2021 se rozběhne i přes pandemii!

Jubilejní 25. ročník prestižní soutěže Miss Slovensko byl podobně jako všechno tento rok zasažen pandemií. Skutečnou krásu však nezastaví ani koronavirus. I proto se pořadatelé rozhodli, že navzdory nejisté situace rozjede další ročník. Nicméně, s přísným respektováním opatření!

Nový ročník prestižní soutěže krásy Miss Slovensko vždy startoval na sklonku roku, no tentokrát to bude pro pandemii koronavirus jinak. Koneckonců jak vše letos. Následující 26. ročník odstartuje až začátkem roku 2021. "Forma bude stejná jako po minulé roky. Budou se posílat videovizitky, budou se posílat přihlášky, z nichž vybereme dívky do semifinále," řekl ředitel soutěže Miss Slovensko Michael Kováčik.

Semifinále se uskuteční koncem února způsobem, jaký budou umožňovat aktuální bezpečnostní opatření. Pravidla pro přihlášení se do soutěže však zůstávají stejné jako po minulé roky. "Věkový limit je od 18 do 25 let. Výšku limitovanou nemáme. Samozřejmě, musí mít nějakou jazykovou zdatnost, přirozenost. Nemohou mít žádné úpravy," vysvětlil Kováčik. Zájemkyně o zisk titulu Miss Slovensko 2021 musí být svobodné, bezdětné a mít slovenskou státní příslušnost. Nemohou mít výrazné tetování či plastické vylepšení těla či obličeje. Po vyhlášení finalistek nového ročníku dívky čekají různé přípravy, focení, soustředění a samotné finále. To by se mělo uskutečnit až v srpnu. Všichni členové realizačního týmu pevně věří, že příští rok v tomto termínu to už půjde bez komplikací, v plném složení a s diváky v hledišti!