Vítězky Miss Slovensko 2020 ukázaly dětské fotky: Podívejte, jaké rozkošné princezny byly!

Nejkrásnějšími Slovenkami pro rok 2020 se staly Leona Novoberdaliu, Viktória Podmanická a Kristína Víglaská. Rozhodla o tom odborná porota ještě 14. srpna. Že vybrali dobře, dokazují i dětské fotky nových královen krásy. Že z nich vyrostou nádherné slečny, bylo totiž jasné, už když byly malé!

Vítězky Miss Slovensko 2020 jsme poznali během galavečera jubilejního 25. ročníku prestižní soutěže krásy ještě 14. srpna. Královnou krásy pro rok 2020 se stala 22letá Bratislavčanka Leona Novoberdaliu. Na druhém místě skončila Viktorie Podmanická, která získala titul 1. vicemiss. Nejmladší a nejnižší finalistka původem z Banské Bystrice je zároveň držitelkou titulu EVA Miss Sympatie. Na třetí příčce se umístila energická 20- letá Zvolenčanka Kristína Víglaská, díky čemuž nese titul 2. vicemiss.

Že porota vybrala opravdu dobře, dokazují dětské fotky, kterými se vítězky pochlubili na svých profilech na sociálních sítích. Leona, Viktória a Kristína byly totiž opravdu rozkošnými dětmi a už v té době bylo jasné, že z těchto princezen jednoho dne vyrostou překrásné královny. Co říkáte?

FOTO najdete v galerii:

Tagy: Miss 2020