Adélka Heftyová představila svou dokonalou parťačku: Toto je její rozkošný domácí mazlíček!

V relaci Miláčikovo nám představitelka Anežky ze seriálu Prázdniny, herečka Adelka Heftyová, představila svého milovaného domácího mazlíčka jménem Lotta. Jde o zajímavé plemeno psa s názvem Lagotto Romagnolo neboli italský vodní pes.

tuto dětskou hereckou hvězdu můžete znát ze seriálu Prázdniny. Řeč je o Adélce Heftyové, která se se sestrou Terezkou stará o pejska jménem Lotta. Jde o zajímavé plemeno středně velkého psa s názvem Lagotto Romagnolo, čili italský vodní pes. Název není náhodný, jelikož tyto psíci mají plovací blány a milují vodu. Plemeno bylo vycvičené na vyhledávání lanýžů skrytých v půdě. Přispívá tomu i skvělý čich. Výchova tohoto plemene však musí být důsledná. Na druhé straně se Lagotto Romagnolo odmění dětem i ostatním pejskům svým přátelským chováním.

Najväčší miláčik Adelky Heftyovej - Jej psík Lotta Najväčší miláčik Adelky Heftyovej - Jej psík Lotta Zdroj: TV JOJ

Jak nám potvrdila i samotná Adélka, její Lota miluje vodu a proto se i na prázdniny a výlety vyberou vždy tam, kde jsou řeky či jezera. Jejich domácí mazlíček tam okamžitě skočí, zvláště, když je venku teplo. Dívky mají tohoto pejska už dva a půl roku. Lotu si vzaly, když měla ještě 6 týdnů. Prozradily nám i to, že Lota nejvíce poslouchá tatínka, maminka se zas o ni stará, když je nemocná, Terezku poslouchá, když ji trénuje a Adélku zas miluje na hraní. Kromě toho nám také prozradily, že jejich pejsek má srst, která je podobná lidským vlasům, a právě proto je třeba ji stříhat přibližně každých 8 týdnů. Více se dozvíte ve videu.

Sledujte pořad Miláčkov v našem archivu.