Daně Čapkovičové dělá radost rozkošná dcerka Sárka: Jak zvládá mateřské povinnosti?

Charismatická blondýnka si téměř před rokem vzala partnera Kamila a těsně po svatbě zjistila, že je těhotná. Na svět přivedla roztomilou dcerku Sárku,, která dělá rodičům obrovskou radost.

Minulý rok byl pro moderátorku Danu Čapkovičovou opravdu přelomový. Během dvanácti měsíců změnila příjmení, když se po 6-leté známosti vdala za svého partnera Kamila. Pár týdnů po svatbě zjistila, že ji v životě čeká další změna a pod srdcem nosí své první miminko. V polovině listopadu se stala poprvé maminkou, když na svět přivedla svou dcerku Sárku. ,,Jsem vděčná za úžasného manžela, zdravou nádhernou dcerku a i za to, že ji náš pejsek Bobi okamžitě přijal s největší láskou. Je nádherné je spolu pozorovat," prozradila moderátorka.

Dana si užívá mateřskou dovolenou plnými doušky, ale občas ji trápí bolesti páteře a proto zvolil tento problém řešit. ,,Objevila jsem cvičení pro maminky s dětmi. Sárka se těší z toho nejvíce, protože pro děti dělají animace a vlastní máma je během cvičení pro ni nuda," směje se Čapkovičová. Více vám prozradí přiložena reportáž.

Sledujte pořad Miláčkov v našem archivu.