Kristína Tormová přiznala, co jí nejde! Najdete se v jejích slovech?

Kristína Tormová se nebojí přiznat, že i ona má běžné problémy. Před nedávnem se na svém Instagramu svěřila s věcmi, které jí dělají problémy.

Matka tří dětí přidala fotografii, ke které napsala autentický popis. "Zkoušela jsem několikrát ve 22:00 vypadat jako teta v reklamním katológu v pyžamku. To nevím to. To není moje parketa," uvedla herečka nenamalovaná a nahozená v červeném pyžamu.

V příspěvku se však fanouškům svěřila také s tím, že neví několik dalších věcí. V jejích slovech se množství z nás jistě najde. "Potom mi nejde ještě být klidná, když mi někdo lže. Pak mi nejde hrát, že jsem s někým ok, když s ním ok nejsem," přiznala.

Kromě toho prozradila, že má problém s tím udělat si volný čas. "Neumím si udělat pro sebe aktivní čas. A nevím odpočívat. Ještě mi nejde neprokrastinovat a nedívat se namísto práce na různé lněné šaty." Navzdory všem nedostatkům, kterými údajně Kristína Tormová trpí, přiznala, že jí mnohem více věcí jde. "Učím se nebýt na sebe taková přísná. To mi také nejde," dodala herečka známá z obrazovek JOJ Family ze seriálu Jsem máma.

 Na instagramovém profilu Kristíny najdete několik momentek, kterými herečka nepotřebuje strávit hodiny úprav, její fanoušci ji za její autentičnost milují!

Herečku v těchto dnech naplno zaměstnává mateřství. S manželem Petrem Tormem vychovává syna Alana a dvojčata Matildu a Elu, které má s bývalým partnerem Jurajem Hajdinem.