Kristína Tormová ukázala břicho po porodech a operacích: Za TUTO fotku ji ženy milují!

Sympatická herečka a spisovatelka je známá tím, že si nedává pozor na pusu a na sociálních sítích dost otevřeně vyjadřuje názory. Trojnásobná maminka často mluví i o tabuizovaných tématech a namísto dokonalé instagramové reality ukazuje tu skutečnou. A její fanynky ji za to milují!

Herečka, autorka a spisovatelka Kristína Tormová je typická tím, že si rozhodně nedává pozor na pusu, neřídí se žádnými konvencemi a navíc je nejen vzorem, ale také jakýmsi hlasem maminek a reálných žen. Na svém profilu na sociální síti se totiž otevřeně vyjadřuje i k tématům, které jsou stále jakýmsi tabu. Kromě toho fanynkám ukazuje reálný život a problémy s ním související. Ne dokonalou instagramovou realitu, na jakou jsme u mnoha hvězd zvyklí. Před časem se rozhodla vyjádřit také k něčemu, o čem se stále jen tak potichu šeptá, ačkoli žijeme v roce 2021. Jde o menstruaci, o které se ženy velmi často bojí nebo stydí mluvit, i když jde o tu nejpřirozenější součást života. "Naučit se milovat menstruaci není snadné. Neboť to je takové, že o tom se nemluví, že je to nechutné. Já nevím, za mě je to krásné, i když místy otravné. Je dokonalé, že menstruace a vůbec něco jako ženské tělo existuje," napsala Tormová k fotce, na níž pózuje v menstruačních kalhotkách.

Na snímku Kristína odhalila i své bříško, které je po třech porodech a operacích pochopitelně poznamenané jizvami. "To břicho? Tři děti vytvořilo a ty jizvy jsou ze tří mých operací. Ta napravo je můj někdejší vývod," vysvětlila ve svém statusu. Otevřený přístup Tormové k menstruaci a také to, že ukázala, že ne každá žena má po porodu dokonalé hladké a svalnaté břicho, si získalo od žen množství pozitivních reakcí. Několik tváří ze showbyznysu, ale i ženy s občanským zaměstnáním jí pod snímkem nechali mnoho krásných komentářů. Ty hovořily jasnou řečí - chceme se dívat na reálný život a na reálné těla, ne na vyumělkovanou, filtrovánou a upravenou krásu. Skvělé, tleskáme!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova)