Juraj Bača má novou parťačku: Neuvěříte, jak se poznali!

Oblíbený herec Juraj Bača má slabost pro psy. Svou parťačku našel během cesty na dovolenou. Neuvěříte, odkud na něj vyskočila.

Herec ze seriálu Jsem máma či Za sklem Juraj Bača se se svou čtyřnohou parťačkou setkal nečekaně. Jeho pejsek Niki mu přišel do života úplně sám. Stalo se tak během jeho dlouhé cesty na dovolenou. Herec se zastavil na benzínové pumpě, aby si odpočinul a trochu se protáhnout, užil si kávičku, když tu na něj z hromady smetí vykoukly roztomilé očka. Herec pejska nakrmil a myslel si, že to bude stačit. Avšak pumpař ho přesvědčil, aby si ho vzal, protože v daném místě se potuluje hodně čtyřnohých chlupáčů. "Stálá při mně a tak jsem se zamyslel nad svým životem, měl jsem takové všelijaké období. Vždy jsem byl názoru, že pejsek si má najít vás, proto jsem to nepokládal za úplnou náhodu," přiznal. Od té doby jsou nerozlučnou dvojkou.

Niki však není jen takový obyčejný pejsek. "Zanedlouho bude herečka, protože hraje se mnou v českém filmu. Byl to nápad pana režiséra," prozradil Juraj Bača. Herec se sice zprvu bál, jestli to jeho parťačka zvládne, ale nakonec se ukázala jako velmi talentovaná. "Hned se na place chytila a všichni ji milují," hrdě konstatoval sympatický blonďák.

View this post on Instagram

O chvíľu to bude rok, čo mi toto stvorenie prišlo doslova do cesty. Spolu s ňou mi do života prišla aj láska. Našli sme sa v tej správnej chvíli. Vždy, keď som sa neskoro v noci vracal z divadla, koncertov či moderovačiek - čakala na mňa a tešila sa, akoby ma nevidela rok. Myslel som si, že to je preto, že som s ňou tak málo. Dnes kvôli Corone necestujem a som s ňou každý jeden deň, no jej radosť, keď ju ráno prídem pohladkať, pretrváva rovnaká a keď nebodaj odchádzam, tvári sa takto :) Moja Nikinka ♡ #pes #psiadusa #psieoci #dogs #dogsmile #dogsofinstagram #doglover #love #motivation #mojpes #beautifuldog #beautifuldogs #goodvibes #goodmorning #mydog #blackandwhite

A post shared by Juraj Bača (@jurajbaca) on

Tagy: Juraj Bača