Kristína Tormová potěšila své fanoušky: Konečně ukázala tvářičku malého Alana!

O chvíli malý Alanek sfoukne svou první svíčku na dortu, ale zatím si ho užívala jen rodinka a blízcí. Konečně ale herečka Kristína Tormová potěšila i trpělivé fanoušky. Na sociální síť zavěsila fotografii svého synka.

Třetí červnovou neděli oslavují všichni otcové. Výjimkou nebyl ani hereččin manžel. Zřejmě právě proto se Kristína rozhodla, že na sociální síť zavěsí jejich společnou fotografii a samozřejmě nechybělo ani vyznání: "Tento tatínek řekl, že toto je jeho nejkrásnější Den otců. Že ty předtím takové nebyly. Čím to asi bude," položila řečnickou otázku.

Kristína také přiznala, že ne každý den je ideální, ale život není jen procházka růžovou zahradou. "V dobrém i ve zlém, nejen ňuňu, ale i sr*jdy zažívá s námi naplno, velmi odvážný, překvapen z tolika lásky, překvapen ze šíleného pocitu odpovědnosti, milující nekonečně, je s námi rád a vlastně stále, takový jakože občas směšné neohrabaný, sběratel cirkusantských zážitků, takový je tento pán tatínek a macech. Dobré to je. má to lásku, má to humor," vyznala se herečka.

"A nejúžasnější na tom je, že miluje mámu toho malého kluka a těch malých děvčat. Velmi, velmi ji miluje a váží si ji, objímá. A děti to vidí. Cítí, zažívají. A za toto ti, milý Peco, Děkuji nejvíce na světě. Léto to není zcela běžné a je to pro malé lidičky veeelikánsky dar. Máš u mě pivo.. dobře.. dvě!," dodala. Na závěr celého vyznání nechyběl ani vtipný komentář: "Na fotce synek naší sousedky Maroš." Na záběru je samozřejmě její nejmladší ratolest. Fanoušci tak poprvé spatřili tvářičku malého Alana.

View this post on Instagram

Tento tatulo povedal, že toto je jeho najkrajší deň otcov. Že tie predtým také neboli ??? Čím to asi bude ??‍♀️ . V dobrom aj v zlom, nie len ňuňu ale aj srajdy zažíva s nami naplno, veľmi odvážny, prekvapený z toľkej lásky, prekvapený zo šialeného pocitu zodpovednosti, milujúci nekonečne, je s nami rád a vlastne stále, taký akože občas smiešne neohrabaný ?zberateľ cirkusantských zážitkov, taký je tento pán tatulo a macoch. Dobré to je. Má to lásku, má to humor..??❤️ . A najúžasnejšie na tom je, že ľúbi mamu toho malého chAlana a tých malých dievčat. Veľmi veľmi ju ľúbi a váži si ju, objíma. A deti to vidia. Cítia, zažívajú. A za toto ti, milý Peco, ďakujem najviac na svete. Lebo to nie je úplne bežné a je to pre malých človiečikov veeelikánsky dar. Máš u mňa pivo..dobre..dve. ♥️? #veľmiľúbim . Na fotke synček našej susedy Maroš. . foto: @alexkinova

A post shared by kristina tormova (@kristina.tormova) on