Matka tří dětí Zuzana Kanócz přiznala problémy: Za její upřímné slova jí ženy děkují!

Každý, kdo má dítě ví, že vychovávat ho, není vůbec jednoduché a rodič se musí připravit na různé situace. Pokud těch dětí máte více, velmi snadno se dostanete do stereotypů, které člověka začnou ubíjet...

Zuzana Kanócz patřila, nejen na Slovensku, mezi nejobsazovanější herečky. Práce u ní ale šla na čas bokem po tom, jak se s partnerem Jurajem Lojem rozhodli založit rodinu.

Spolu vychovávají tři ratolesti, z nichž nejmladší Leyla bude mít na podzim dva roky. Péče o tři děti dá zabrat každé ženě a ne všechny dny jsou super. O tom však většina celebritních maminek raději nemluví. Výjimku udělala právě Zuzka, jejíž upřímné slova dojala mnohé ženy.

"Mami, ty máš velmi velké břicho! Doufám, že nebudeš mít další dítě! "Ano, dobře jsem se najedla a dětská upřímnost sahá až tam nahoru. Popravdě, bohatě mi stačí 3. A upřímně obdivuji všechny mámy, které mají více dětí a také se přiznávám, že se těším, kdy budou moje všechny samostatné. Nebude třeba mýt, přebalovat, zvedat, oblékat, utírat, kojit (I když to nadevše miluji), běhat, balit, atd atd atd... A věta, že malé děti malé starosti - velké děti velké starosti, na mě nezabírá, spíše mě už i trochu vytáčí, když mi to někdo šplechne do obličeje. Protože já nemluvím o starostech, (neboť vždyť jasné každý věk s sebou něco přináší), ale o fyzické (i psychické) námaze, kterou denně u malých dětí člověk zaživa, protože fakt je ten, že kolem malých dětí se člověk strašně moc nadře. Takže nyní sedmi rokem už opravdu začínám cítit maximální vyčerpanost. Ačkoliv Leyla je nyní v tom nejhezčím věku, a několikrát do dne se z ní rozplývám, i tak je pravda ta, že je to nejnáročnější období od jejího narození. Určitě nejsem jediná, ale určitě jsou i takové, které to zvládáte levou zadní..." vylila si své srdce Zuzka. Nedá se s ní jen souhlasit! Jak je to u vás doma?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzka Kanocz (@zuzkakanocz),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzka Kanocz (@zuzkakanocz),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzka Kanocz (@zuzkakanocz),