Kristína Tormová ukázala manžela! Fíha, to je ale fešák!

Kristína Tormová tráví poslední měsíce především s rodinou a doma. Čas si ale krátí na sociální síti, kde je velmi aktivní. Se svými fanoušky se tak dělí o záběry ze soukromí, které doplňuje o příznačné příhody.

Kristína Tormová byla sice na sociálních sítích vždy aktivní, ale své soukromí si hlídala. Nikdy zveřejněny obličeje svých dětí a stejně se na fotografiích neobjevoval ani její manžel.

Před časem ale herečka potěšila všechny fanoušky, když zveřejnila záběry, na kterých je i její muž Peter. Připomněla si tak jejich svatbu, vrátila se ve vzpomínkách do doby, kdy řekla své ano. Obřad se přitom konal v lese. "Bylo to přenádherné, naše, voňavé od kouře a spodek šatů je dosud batikovaný od zeminy. I pršelo, duha vyšla, pak padalo z nebe něco neidentifikovatelné. Trochu to bylo jako z Perinbaby..prosto Jakubisko. Družičky mě vedly k "oltáři" ve světélkujících holínkách, make up jsem neměla, šaty z Etsy odkudsi z Bulharska. Ne, nebyl to náš nejkrásnější den. Byl krásný, ale těch společných nejkrásnějších dní jsme měli a máme opravdu hodně hodně," rozepsala se dojatá herečka.

Kristína Tormová také konstatovala, že "papír" jí dal hodně nové lásky a pocitu, že někam opravdu patří. "Někdy v té době se mi změnil svet..nadechla jsem se zhluboka a dostala sílu pokračovat, užívat si ho a vnímat úplně jinak. Děkuji nejvíce na světě za to všechno, co se mi a nám událo. Kdyby mi před pár lety někdo toto všechno řekl, nevěřila bych. Jsme takí..svoji. je to sranda, že zrovna s tímto pánem," zamyslela se Kristína Tormová. Petrovi vyjádřila velkou vděčnost a pocit hrdosti, že může kráčet životem po jeho boku.

View this post on Instagram

Takto pred dvoma rokmi som sa stala oficiálne ženou svojho muža. Tu medzi týmito dvoma stromami som sa stala pani Tormovou. Pred dvoma rokmi sme mali svadbu. Našu. Takú, akú sme chceli my. Nie takú, “aby sa náhodou niekto pre niečo neurazil”. Naša svadba bola naša. V lese sme si povedali áno, aj keď nám bolo povedané, že to je málo dôstojné miesto. Pre nás je nekonečne dôstojné. Bolo to prenádherné, naše, voňavé od dymu a spodok šiat je doteraz batikovaný od zeminy. Aj pršalo, dúha vyšla, potom padalo z neba niečo neidentifikovateľné. Trochu to bolo ako z Perinbaby..prosto Jakubisko. Družičky ma viedli k “oltáru” vo svetielkujúcich gumákoch, make up som nemala, šaty z Etsy odkiaľsi z Bulharska. Nie, nebol to náš najkrajší deň. Bol krásny, ale tých spoločných najkrajších dní sme mali a máme naozaj veľa veľa. Ten “papier” mi dal veľa novej lásky a pocitu, že niekam patrím..tak naozajsky. Nie, nie je to len papier. Je to zodpovednosť. Krásna. Stala sa z nás naozajstná rodina. Netradičná. Veľmi veľmi si to vážime, veľmi sme na to pyšní, som veľmi pyšná, že som ženou svojho muža. Veľmi. Aj sa mi páči, že som získala nové priezvisko a že som “chrenová”. Niekedy v tom období sa mi zmenil svet..nadýchla som sa zhlboka a dostala silu pokračovať, úžívať si ho a vnímať úplne inak. Ďakujem najviac na svete za to všetko, čo sa mi a nám udialo. Keby mi pred pár rokmi niekto toto všetko povedal, neverila by som. ??? Sme takí..svoji. Je to sranda, že zrovna s týmto pánom ? Som dievča špekáčkové, ktoré nedobre opeká ???‍♀️ no a čo! ĎAKUJEM, @peco.torma #veľmiľúbim ? A ďakujem si. ♥️ . Inak my si ani jeden nepamätáme dátum svadby. ??‍♀️ My si to musíme pozrieť ? Lebo veď..to vlastne nie je dôležité. Ale teda..od rána nám je dojato. ♥️ . foto by: @mala_foti

A post shared by kristina tormova (@kristina.tormova) on