Krásná i po porodu? Kristína Tormová odhalila na sobě to, co jiné ženy zakrývají!

Být mámou je krásné. Držet na rukou dítě je pocit k nezaplacení. Každá mince má ale dvě strany. A právě herečka a spisovatelka Kristína Tormová odhaluje to, za co se jiné ženy stydí.

Kristína Tormová je hrdou trojnásobnou maminkou. Radost jí dělají dvojčata Ella a Matidla a nejnověji i synek Alan. Přestože je herečka momentálně na mateřské dovolené a své štěstí si užívá plnými doušky, nedělá jí problém poukázat i na dennodenní realitu.

Nedávno Kristína zavěsila na sociální síť fotografii, na níž je jen v podprsence. Hrdě přitom poukázala na své poporodní břicho, které by se podle ní nemělo skrývat za oblečení. "Nejlepší břicha mají mámy, protože v nich stvořili malé lidi. Také nosím už jen toto břicho... Pokud se někomu nebude zamlouvat normálnost této fotky, jistě už nikdy nechoďte na koupaliště," napsala k záběru.

Reakce žen na sebe nenechaly dlouho čekat. "Klobouk dolů za tuto fotku. Nestydíš se, protože se nemáš za co," napsala jedna z fanynek. "Konečně někdo ukazuje realitu, jak to po porodu může vypadat. Že každá žena nemá hned po porodu ploché bříško jako kdyby nerodila. Takto si více vážím to své, protože vynosilo zdravé dítě. A nezáleží mi na tom, že nemám dokonalou postavu," přidala se další. "Konečně normální fotka normální matky na nenormálním Instagramu," byla další z mnoha reakcí. "Přirozenost je vždy nejkrásnější," konstatovala další fanynka.