Zuzana Kanócz vyprodává oblečení po dětech: Krásné kousky za symbolickou cenu!

Oblíbená herečka je už trojnásobnou matkou a přítel Juraj Loj i rozkošné dětičky jí dělají obrovskou radost. Zuzana momentálně potěšila fanoušky, protože uspořádala veřejný bazar, na kterém prodává oblečení po svých dětech.

Herecká dvojice Juraj Loj a Zuzana Kanócz tvoří prominentní pár více než třináct let. Dvojice si v minulosti prošla krizí, ale nyní fungují jako šťastná rodinka a spolu vychovávají syna Lucase, dcerku Izabelle a nejmenší poklad Leylu.

Zuzana občas na sociální síť přidá fotografii její krásné rodinky, ale dětské tvářičky velmi neukazuje. Nyní ale potěšila mnohé maminky, protože se rozhodla uspořádat veřejný bazar, ve kterém prodává krásné oblečení po svých dětech. ,,Takže, začínáme! Věřím, že se vám některé věcičky zalíbí. Prosím, pokud byste měli o něco zájem, pište pod fotku. První bere, já se na prvního kontaktuji ve zprávě a dohodneme se. Pokud by se něco vyskytlo, kvůli čemu by to nakonec nevyšlo, automaticky je na řadě druhý zájemce. Tak snad to spolu dáme a budete spokojeni i vy, i já," napsala herečka na Instagram.

View this post on Instagram

Lupilu,6-12m, 2€ ?

A post shared by Zuzka Kanocz (@zuzkakanocz) on