Takto vypadalo první setkání Kristíny Tormové s její dvojčaty: Dojemné FOTO z inkubátoru!

Život herečky a spisovatelky Kristíny Tormové se zásadně změnil v roce 2013, kdy na svět přivedla předčasně narozené dvojčata Elu a Matildu. Nyní se rozhodla připomenout si tyto mimořádně silné momenty a podělit se se svými fanoušky o důležité poselství.

Hvězda seriálu Jsem máma, herečka a spisovatelka Kristína Tormová je jednou z nejznámějších maminek na Slovensku. Svými knížkami a statusy na sociálních sítích inspiruje desetitisíce maminek. Kristína je přitom trojnásobnou maminkou. Synka Alana přivedla na svět koncem července tohoto roku. Dvojčata Ela a Matilda se zas narodili v roce 2013. Porod byl přitom mimořádně komplikovaný. Kristína tehdy rodila už v 33. týdnu, což je o měsíc a půl dřív. Celkově strávila v nemocnici celý měsíc. Obě její děti totiž byly v ohrožení života, protože jedno vážilo 1300 gramů a druhé 2050 gramů. Právě u příležitosti Dne předčasně narozených dětí se herečka podělila o dojemné momenty z těchto náročných dní před šesti let. Na svém profilu zveřejnila fotku z inkubátoru, kde se vůbec poprvé setkává se svými dvěma "šiškami". "Toto je fotka, na níž je zaznamenáno moje první setkání s Elou a Matyldou. Po třech dnech absolutního strachu. Takový "bonding" po nějakých 36 hodinách od sekce v 33. týdnu těhotenství. Kdyby se tak brzy nenarodili, jedna by zřejmě nebyla... nebo by nebyla tak, jak je. A víte co? Tak se mluví o důležitosti bondingu, krásných a až orgasmických porodech... a nakonec se to stane takhle a vy i tak víte, že toto je vrchol nádhernosti! Je jen pár věcí v životě, za které jsem takto velice a doživotně vděčná," svěřila se Kristína se svými silnými pocity, které se nezapomenutelně provždy zapsaly do jejího života. Přitom ale nezapomněla ani na šikovné profesionály z bratislavské nemocnice, kteří k tomuto šťastnému konci zásadně přispěly. Dodnes jsou spolu všichni v kontaktu. Kristína stejně podpořila všechny rodiče, kteří mají podobnou zkušenost. Přestože si predčasě narozené děti vyžadují na začátku obrovskou dávku péče a lásky, neprojde mnoho času a začnou to rodičům několikanásobně vracet. Tak jako tomu bylo i v případě dvojčat Ely a Matyldy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Toto je fotka, na ktorej je zaznamenané moje prvé stretnutie s Elou a Matildou (trochu iné, ako táfotka zo včera, však?) Po troch dňoch absolútneho strachu. Takýto “bonding” po nejakých 36hodinách od sekcie v 33tt..keby sa tak skoro nenarodili, jedna by zrejme nebola..alebo by nebola tak, ako je. A viete čo? Tak sa hovorí o dôležitých bondingoch, krásnych a až orgazmických pôrodoch..a napokon sa to stane takto a vy aj tak viete, že toto je vrchol nádhernosti! Je len pár vecí v živote, za ktoré som takto veľmi a doživotne vďačná. Áno, dnes je deň Nežnej revolúcie a dnes je deň Predčasne narodených detí..narodenie našich dievok bolo pre mňa tou najnežnejšou revolúciou v živote. S ich životom začal môj plnohodnotný život. Naozaj. Takto to mám ja. Je to dokonalá zodpovednosť, ktorá dáva krídla. Dáva aj únavu, úbytok nervov, jemné zúfalstvo..hej hej ? Ale to sú prdy oproti tomu, akú lásku som z brucha dostala na tento svet. Ďakujem všetkým zázračným šikovníkom na Antolskej, z ktorých sú už dnes naši kamaráti. Veľmi vás ľúbime ♥️♥️ A držíme palce všetkým predčasniatkam!!!! A ďakujem našim dvom bojovníčkam, ktoré mi hneď po pôrode dokázali, že sa na nich môžem absolútne spolahnúť a dôverovať im. A učia ma, že keď nejde o život, ide o hovno...trochu mi to trvá, spomenúť si na to v každej situácií, ale ja sa to raz naučím!!!! ?? #deňpredčasniatok #worldprematurityday #denpredcasnok #ozmalicek . PS: my mamy predčasniatok máme posunuté hranice..som si všimla. Nedovolíme si mindžovať..po tom, čo sme si zažili ten strach... Uvedomujeme si asi viac tú krehkosť....akože: ja za to veľmi ďakujem, že to mám takto.

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova),