Kristína Tormová terčem ostré kritiky: Její reakce stojí za to!

Herečka nedávno přivedla na svět svého třetího človíčka - synka Alana. Její život se tak opět o něco změnil. Co se však nezměnilo, je fakt, že neustále se najdou lidé, kteří mají potřebu Kristínu poučovat. Na jeden takový příspěvek se rozhodla zareagovat, samozřejmě sobě vlastním stylem. A takhle to dopadlo.

Hvězda seriálu Jsem máma, spisovatelka a herečka Kristína Tormová je známá tím, že si rozhodně nedává za žádných okolností pozor na pusu jen proto, aby se někomu za každou cenu zalíbila. Právě naopak. Vždy se snaží otevřeně a upřímně mluvit o věcech, které se kolem ní dějí. Těmi jsou samozřejmě i maminkovské záležitosti. Její otevřená mysl, s jakou přistupuje k věcem, je však pro některé lidi až příliš velkým extrémem. Příkladem je i jedna z žen, která měla potřebu vyjádřit svůj názor na hereččině instagramovém profilu.

Podle ní je Kristinin život jen jakási placená hra. "Paní, nebo slečno Kristíno. Uvědomujete si, jak svými příspěvky o "dokonalém vztahu, mateřství" ubližujete ostatním, hlavně nezralým maminkám, dívkám? Vytváříte iluzi o životě, vztahu. Vy, která se rozvedla s dvojčaty, neměla problém se chvíli poté seznámit, vydat, otěhotnět, porodit s novým mužem. Vy se nyní předvádíte, jako kdyby to bylo normální? Vysvětlete prosím všem ženám, dívkám, jak se to dá? Protože celý váš život mi pride jen jako hra, za kterou máte celkem slušně zaplaceno. Prosím, nelžite slušným lidem, hlavně ženám, dívkám." Život autorky očividně vypadá úplně jinak a proto v tom Kristinin nachází jen velmi málo průniků. To si uvědomila i "dotčená" herečka a trojnásobná maminka, která jí odepsala sobě vlastním vtipným způsobem a jako vždy, bez osočování a ponižování. "Mám to zaplaceno celé. Televize JOJ to platí. To točím takovou reality show, víte? Jen tedy snažíme se s dramaturgem a scénáristy dělat na tom, aby to práveže nepůsobilo dokonale. Aby to tedy bylo plné fuc**ů a obyčejných situací. No nic, asi je budu muset vyměnit. Děkujeme jménem týmu TV JOJ za zpětnou vazbu," odepsala ženě Kristína. Takovou reakci zřejmě návštěvnice profilu Tormové nečekala.

Kristíne Tormovej napísala nabrúsená žena Kristíne Tormovej napísala nabrúsená žena Zdroj: instagram @kristina.tormova

A takto Kristína nabrúsenej žene odpísala A takto Kristína nabrúsenej žene odpísala Zdroj: instagram @kristina.tormova