Úžasná zpráva pro fanoušky Jsem máma: Kristína Tormová prozradila úžasnou novinku!

Kristína Tormová si pro fanoušky její bestselleru Jsem máma připravila obrovskou novinku, na níž pracuje už téměř rok. O co přesně půjde?

Hlavní hvězda seriálu Jsem máma Kristína Tormová, která již zanedlouho přivede na svět nového človíčka, se kromě herectví a navrhování vlastních triček či krytů na mobily proslavila i psaním originálních knížek. Stejně jako trička, i knížky jsou originální díla a nesou vlastní rukopis. Nezaměnitelné jsou také díky specifickému humoru a originálnímu jazyku. Knížka Jsem máma se navíc stala inspirací pro neméně úspěšný seriál se stejnojmenným názvem. Ve dvou sériích Kristína sehrála hlavní roli svérázné Tiny Rojkové. Samotná kniha Jsem máma není přitom totožná s dějem seriálu, ale i ona obsahuje sarkastický a přímý pohled na mateřství a vše, co přináší. A jelikož Kristína má inspirace víc než dost, rozhodla se, že své fanynky a čtenářky potěší super zprávou. Na světlo světa přijde již brzy další její knížka. "Já cca od srpna takhle sedím a píšu další knížku. Abych zůstala v započatém, bude se jmenovat: Budu máma. Predmateřství, skoromateřství, záležitosti s kapitolami po těhotenských týdnech," oznámila Tormová do světa. Tato informace, která je již nyní oficiální a neměnná, je pro Kristínu zároveň i velký závazek a obrovská motivace k tomu, aby ji co nejdříve dopsala. Nejraději by byla, kdyby ji mohli mít čtenářky již pod vánočním stromkem. Sama však přiznává, že o konkrétnějším datu je ještě příliš předčasné mluvit. Každopádně se máme opět všichni na co těšit.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moje pracovisko. Moja pracovňa. Tak..a čil vážne. Je tu ten čas, aby som vyzdielala zásadnú informáciu. Ja cca od augusta takto sedím a píšem ďalšiu knižku. Aby som ostala v započatom, bude sa volať: Budem mama. Predmatkovsko, Skoromatkovskú záležitosť s kapitolami po tehotenských týždňoch. ?? Už som vo fáze, kedy mi to ide čoraz horšie, lebo som jemne, ba až viac zdementnelá...a asi aj preto to sem postujem: aby som ju už musela dopísať, aby som sa neflákala..aby som nadobudla pocit, že som za jej dopísanie zodpovedná, lebo som vám ju sľúbila. Takže..možno stihneme do Vianoc. aaaaa možno aj nieeeee ?????????‍♀️??‍♀️??‍♀️?? #drztepalce #dakujem #budemmama

Príspevok, ktorý zdieľa kristina tormova (@kristina.tormova),