Vyzáblá herečka Lucia Hurajová vyšla s pravdou ven: Proč jsem tak štíhlá?

Herečka ze seriálu Jsem máma a představitelka koketní Angeliky má skvělou postavu. Za tím vším se však neskrývá žádná velká věda, ale její tři děti.

Krásny styling. Chválime a tlieskame! Zdroj: profimedia

V seriálu Jsem máma je jednou z nejpozoruhodnějších postav i věčná milovnice mužů Angelika. Tu ztvárňuje sympatická herečka Lucie Hurajová, která je naštěstí zvyklá hrát komické postavy, které mohou být přeexponované. Do své postavy Angeliky dává ostatně i co-to ze sebe. V soukromí, samozřejmě, je mnohem klidnější povaha. Navíc má doma tři ratolesti. K synkovi Maxmiliánovi jí před více než dvěma lety přibyly dvojčata Izabela a Sofie, a tak se rozhodne nenudí. Život s dvojčaty je podle Lucie těžký v tom, že do života rodičů odrazu přibude hodně práce. Musíme však uznat, že vedle množství mateřských povinností má herečka skvělou a sexy postavu.

https://www.instagram.com/p/Buou-2tA2IU/

Některá média si všimli, že ačkoli Lucie nikdy nepatřila k ženám, které by se trápili nějakými kily navíc, momentálně vypadá až příliš pohuble. "Je to velmi náročný život. Když kojíte dvě děti najednou, nespíte při nich. Do toho je zvedáte, přičemž každé z nich má 13 kilo... Velmi těžko se přibírá v tomto období. Já jsem navíc zastáncem zdravé stravy a pohybu. Toto je moje přirozenost a není to nic umělé," prozrazuje Lucie, která nestíhá ani chodit do posilovny a v podstatě to ani není potřeba. Aktuálně má přitom přibližně 53 kilo. Sympatická máma tří dětí by si ještě uměla představit i další přírůstky. Více se dozvíte ve videu NAHORU!

Sledujte JSEM MÁMA v našem archivu.