Hádači z Inkognita tentokrát ztratili slova, když odhalili povolání hosta. Co dělá Lubka?

V oblíbeném Inkognite se už představili hosté s opravdu různými povoláními. Dalo by se proto říci, že moderátora i hádače už jen tak lehce něco nepřekvapí. A přece se to zvykne stát. Důkazem je i sobotní epizoda, ve které je Ľubka se svou prací odrovnala!

V nejnovějším Inkognite si do křesla pro hosty sedla i sympatická Ľubka, která přišla s indicií "jedna na dva". To mělo našim hádačům naznačit, že pracuje jako rozhodčí v ringu. Chvíli se trápili, ale nakonec se jim její povolání podařilo uhodnout. A přestože byli pořádně překvapeni, největší šok přišel až v obligátním rozhovoru s moderátorem. " Tohle je ona. Mladá, krásná, stále. Výborně vypadající ," řekl vlado Voštinár. " Promiň, to co bylo, že mladá a krásná - pořád? " zeptal se Mišo Hudák.

Vlado svá slova samozřejmě vysvětlil. Ještě pořád s krásným nosem a se všemi zoubky. Neboť, pozor, ona je zároveň i trenérka, i vykonává toto povolání ," objasnil. Chtěl tím říci, že Ľubka je zároveň i bojovnicí, což by při pohledu na ni netipoval snad nikdo. Co se týče rozhodčího chlebíčka, zaměřuje se zejména na kickbox, thajský box a MMA. 

Sledujte oblíbené Inkognito v novém vysílacím čase – každou sobotu v 17:50 na JOJce!

Tagy: Inkognito