Jak by zněl trailer k nové bondovce v podání Mišo Hudáka? Hádači brečeli smíchy!

Bavič a moderátor Mišo Hudák je neodmyslitelnou součástí oblíbeného Inkognita od jeho začátku v moderní éře. Kromě toho má však v JOJce i druhou práci a tou je načítání textů do upoutávek. Toho využil jeho kolega Marcel Forgáč, když ho v jednom z uplynulých dílů požádal, aby ukázal, jak by zněl trailer v jeho podání. A všechny to pořádně pobavilo!

Máte je v uších každý den a ani si to neuvědomujete. Řeč je o takzvaných „hlasech JOJky“, které hovoří v jednotlivých upoutávkách všechny důležité informace o filmech, seriálech či o pořadech. V našem nahrávacím studiu se pro tyto účely za mikrofonem pravidelně střídají dva muži – herec a hlasový odborník Peter Rúfus a moderátor a bavič Mišo Hudák. Přestože je pro něj Inkognito srdcovkou, čtení upoutávek si také velmi užívá. 

​Do nahrávacího studia chodí pravidelně, minimálně dvakrát do týdne a svůj hlas musí vždy měnit v závislosti na tom, zda se jedná o komedii, horor nebo o pohádku. 

Toho využil jeho kolega Marcel Forgáč, když ho v jednom z uplynulých částí oblíbeného Inkognita požádal, aby "načetl" trailer k nové bondovce. Přestože texty, které mu říkal, zpočátku vypadaly věrohodně a Mišo si zachovával vážnou tvář profesionála, v jistém momentě se to zlomilo a všichni vybuchli smíchy. Toto rozhodně musíte slyšet! Prohlédnout si to můžete ve videu NAHORU!

Sledujte oblíbené Inkognito každé pondělí po Hranici ve 21:40 na JOJce!