Hádači byli v němém úžasu z Eričina povolání: Tipovali byste, že dělá právě TOTO?

Do oblíbeného Inkognita přišlo již mnoho lidí s různými profesemi. Některé jsou poměrně běžné, jiné jsou vzácné. V jedné z uplynulých částí přišla sympatická Erika se zaměstnáním, které sice samo o sobě netradiční není, ale snad jen málokdo by tipoval, že ho vykonává právě takové jemné a něžné žíně!

V jedné z uplynulých částí Inkognita přišla do studia sympatická Erika s indicií „je to z kovu, ale není to z kovu“. To mělo všem naznačit, že je zpěvačkou v metalové kapele. Po trošku pomalejším rozběhu se nakonec hádači vybrali správným směrem a přišli na to, čím se živí. Po uhodnutí následoval rozhovor s Vladem Voštinárem, během kterého Erika prozradila řadu zajímavostí.

Kapela Symfobia, ve které působila, se například může pochlubit velkým úspěchem a tím je, že dvakrát vystupovali jako předkapela před ikonickou kapelou Nightwish. Neméně zajímavé je i to, jak se tato něžně působící žena vůbec dostala k metalové hudbě. " Já jsem měla první kapelu, když mi bylo patnáct let a to jsme hráli lidovky. Pak jsem měla druhou kapelu a ta už byla rocková. Začali jsme si sami tvořit a hrát rockovější věci. Tehdy jsem začala poslouchat symfonický metal a zamilovala jsem se do toho. Ale nikdy jsme takové nehráli. ni ze Symfobie. Viděli mě a řekli, že hrají takový styl a hledají zpěvačku," prozradila Erika .

Sledujte oblíbené Inkognito každé pondělí po Hranici ve 21:40 a každý čtvrtek ve 20:35 na JOJce!

Tagy: Inkognito