Maroš Kramár vtipkoval v Inkognitu o stárnutí a utahoval si z kolegů. Co na to Zdena Studenková?

V Inkognitu se často stáváme svědky opravdu vtipných chvil, které vznikají velmi spontánně. Něco podobného se stalo i v posledním díle, kdy nevinná otázka Vlada směrem k Marošovi spustila lavinu žertíků.

V poslední části si do takzvaného panelu mezi hádače po delší době opět sedl herec Maroš Kramár. Jeho přítomnost ve studiu moderátor okamžitě okomentoval hned v úvodu. "Maroši, ale ty jsi tu dlouho nebyl...kde ses motal? " zeptal se ho. "Ano, velmi dlouho. Motal jsem se všelikde. Ale rád sem chodím a rád se sem vracím. Nebo vidím známé tváře a je mi tak příjemně, protože vidím, že nejen já stárnu," ​​zavtipkoval Maroš a všechny tím pořádně rozesmál.

Na žertování o přibývání věku pohotově zareagoval Mišo Hudák. "Tohle je strašné ... tohle si ten Vlado snad ani nezasloužil od tebe, Maroši," řekl se smíchem. "Ale díval na tebe," doplnil Čeky. Debatu s přehledem naprosto zazdila Zdena Studenková. Všimli jste si, že já vůbec nereaguji? zeptala se se smíchem. "Ne, tebe jsem vynechal... " dodal Kramár.

Sledujte oblíbené Inkognito každé pondělí po Hranici ve 21:50 na JOJce!

Tagy: Inkognito