Hádači vás odrovnají vtipy o slovenských politicích: Z těchto fórů se chytíte za hlavu!

Oblíbený pořad Inkognito je vždy plný zábavných momentů a trefných vtipů, které si milým způsobem utahují z různých životních situací. Tentokrát si naši hádači vzali na mušku slovenské politiky. A my vám garantujeme, že se pořádně nasmějete!

Pravý šmrnc oblíbenému Inkognitu dodávají spontánní situace a legraci, které z nich vyplynou. Stalo se to iv minulé části, ve které Marcel Forgáč při hádání profese hosta vyrukoval s pořádným kamenákem. " Jako byla ta série, oblíbená Mariánova, že: všichni milují New York, pouze Denzel Washington. Tak toho je už strašně moc. Například, manželka Bila Clintona...." řekl Marcel . " I víme proč ," doplnil pohotově Šoko.

Nejvíce však Marcel kolegy i publikum rozsekal vtipy o slovenských politicích. " Všichni kouří cigarety, pouze Romana Tabak. Všude bylo sucho, všechno vadlo, pouze Richard Raši ," vychrlil a diváci ve studiu vybuchli smíchy. "Všichni si zahřívají čaj, jen Milan Chladil," doplnil ho Vlado Voštinár. Marcel to však za závěr doslova zahřebíval. " Všichni se bojí chudoby, pouze Ľuboš Blaha ," dodal se smíchem.

Sledujte oblíbené Inkognito každé pondělí po Hranici ve 21:50 na JOJce!

Tagy: Inkognito