Jedinečná chvíle v Inkognitu: Životní partneři v jednom studiu. Jak dopadlo hádání?

V pondělní premiéře Inkognita nastala jedinečná a neopakovatelná chvíle. Do křesla pro tajného hosta si totiž sedla sympatická a úspěšná herečka Jana Labajová. Ta tvoří pár s moderátorem a bavičem Jurajem Šokem Tabačkem, který seděl mezi hádači. Hádání tajného hosta tak mělo opravdu specifickou příchuť!

Herečku Janu Labajovou mohou diváci JOJky znát hned z několika seriálů, ale už více než rok hvězdi v oblíbeném seriálu Hranice. Bylo tak otázkou času, kdy přijede do Inkognita jako tajný host. Inu, a stalo se to právě v den, kdy v panelu mezi hádači seděl Juraj Šoko Tabaček, se kterým tvoří pár.

INKO - Jana Labajova Zdroj: TV JOJ

Když hádači přišli na to, že v křesle pro tajného hosta sedí slovenská herečka účinkující v seriálu Hranica, vypadalo to tak, že jsou jen krůček od uhodnutí. No mělo to háček. "Něco jsme spolu dělali? Pracovali jsme spolu?" zeptal se Čeky a ani nevěděl, jakou slovní přestřelku odstartoval. "Takhle ti řeknu ... ani to jste nedělali spolu ," odpověděl mu Vlado Voštinárom se smíchem. Následně se Šok zeptal, jestli má na dotyčnou hostku telefonní číslo. Když mu moderátor přisvědčil, napětí začalo stoupat. "Slyší... jestli to není tvoje přítelkyně náhodou," okamžitě zareagoval Mišo Hudák. "A v tom případě si nevynesl smetí ráno," doplnil Čeky. "Počkej, ty se zeptej," vybízel Mišo a všechny rozesmál.

INKO - Jana Labajova a Soko Zdroj: TV JOJ

Po několika dalších otázkách už bylo každému jasné, že tajným hostem je herečka Jana Labajová. Už na první pohled bylo zřejmé, že Šoka to nesmírně potěšilo, protože se celý rozzářil. "Dobrý večer, dámy a pánové, chtěl bych přivítat..." začal. Do toho mu však skočili jeho kolegové. "Však poklekni," zavtipkoval Mišo. "Vytáhni ten prsten," zakřičel Čeky. 


Sledujte premiérové Inkognito vždy v pondělí po 21:50 na JOJce!