Tento vtip z Inkognita vás odrovná: Z čeho si udělají hádači legraci tentokrát?

Oblíbený pořad Inkognito je vždy plný zábavných momentů a trefných vtipů, které si milým způsobem utahují z různých životních situací. A přesně to na tomto programu všichni milujeme!

Pravý šmrnc oblíbenému Inkognitu dodávají spontánní situace a legraci, které z nich vyplynou. Stalo se to i v pondělní epizodě, kdy se hned v úvodu začalo rozebírat hubnutí a přibírání. „Ty jsi zhubl podle mě, ne?“ zeptal se Mišo Hudák Vlada Voštináře. „Neshubl jsem, proč?“ reagoval moderátor. „Neboť ani my,“ odpověděla se smíchem Zuzka Šebová. „Vy přibíráte...já jsem pořád stejný. Ale dělám, co se dá,“ zhodnotil Voštinár. „Ne, na svůj věk, opravdu, Vladku…,“ konstatovala Zuzka.

Voštinář téma neusekl, ale pokračoval v ní dál. „Například, jsem se tak hecel, že dnes v šest ráno, prosím pěkně, jsem už byl ve fitku. Nedělejte to,“ prozradil. „Kde?“ zeptala se Šebová, aby se ujistila, zda dobře slyšela. „Fítko…to je takové, kde se cvičí,“ vysvětlil jí. „Aha, jsem nevěděla, že na to existuje budova,“ dodala se smíchem.

Sledujte Inkognito každé pondělí ve 21:40 na JOJce!

Tagy: Inkognito