Hádači nepřišli na jméno tajného hosta: Neuměli se ničeho chytit a byli z toho zoufalí!

Naši hádači v Inkognitu obvykle nemívají problém s odhalením identity tajného hosta, ale někdy i doslova potí krev a pořádně se trápí. Stalo se tak i v pondělní části, ve které se neuměli chytit žádného vodítka. Z toho, že hosta neuhodli, byli tak zklamaní, až neměli slov.

V pondělním Inkognitu si do křesla pro tajného hosta sedl známý divadelní a filmový herec Attila Mokos. Diváci JOJky ho mohli vidět, například, v rukojmím dramatu Ultimátum či před pár lety v komediálním seriálu Hrobári. Hádači se při odhalování jeho identity pořádně trápili. Přestože velmi rychle přišli na to, že jde o muže-herce, který účinkoval v Ultimátu, dokonce věděli i jeho přibližný věk, za nic na světě si neuměli vzpomenout na jeho jméno.

Nejvíce je mátl fakt, že daný host s nikým z hádačů nespolupracoval na žádném projektu. Neuměli zařadit ani region, ve kterém působí a tím pádem ani domovskou divadelní scénu. Po dvanáctém "ne" Vlado Voštinár odhalil, že jde o Attilu Mokose a hádači se jen chytali za hlavu. Samotný herec si však z celé situace těžkou hlavu vůbec nedělal.

Sledujte Inkognito na na JOJce nebo JOJ Family!

Tagy: Inkognito