Zdena Studenková si nedávno splnila svůj sen: Byla tak šťastná, že měla v očích slzy!

Oblíbená herečka, členka činohry Slovenského národního divadla, ale i stabilní host pořadu Inkognito měla uplynulé měsíce poměrně perné. Nejenže zkoušela nové představení, ale snažila se také naplno si užít léto. Po dlouhé době se jí podařilo dostat na milované místo a to ji naplnilo nesmírným štěstím!

V důsledku pandemie koronaviru zůstali herci z divadel dlouhé měsíce doma a čekali, kdy opatření umožní otevření divadel. Jinak na tom nebyla ani herečka Zdena Studenková, která si návrat na prkna, které znamenají svět, užívá plnými doušky. "To je neuvěřitelné, že lidé přijdou, sedí tam v těch rouškách, vyskočí a na konci představení je standing ovation. To propojení se znovu obnovilo a já z toho mám velkou radost," řekla herecká stálice v reportáži pro Top Star.

Kromě toho, že konečně může dělat práci, kterou tak miluje, se těší také z toho, že si v létě spolu s partnerem Braněm splnili svůj sen. Oba totiž milují španělskou Barcelonu a uvolněná pravidla jim konečně umožnily vycestovat. "Barcelona je moje milované město, byla jsem tam počtvrté. To město mě vždycky fascinuje díky Gaudemu, tím uměním. Je to něco, co člověka povznáší. Opravdu. Já přijdu do Palau de la Musica nebo vejdu do Sagrady a vždy mi vyhrknou slzy, protože je to něco, co je ... ani nevím, jak to říct. Je to nade vše. Je to energie, je to krása, je to to, co povznáší ducha," rozplývala se Zdenka, která výlet do tohoto krásného města darovala své životní lásce jako dárek ke kulatým 50. narozeninám.

Sledujte oblíbený pořad Inkognito na TV JOJ!