Mišo Hudák odrovnal vtipem kolegy: Jaký je rozdíl mezi masožravcem a vegetariánem?

Oblíbený pořad Inkognito je vždy plný vtipných momentů a trefných vtipů, které si milým způsobem utahují z různých životních situací. Neboť smát se třeba, protože smích je zdravý.

Inkognito si diváci JOJky oblíbili nejen kvůli super moderátorovi, ale především kvůli překvapením, která přináší odhalování jednoltivých profesí. Příchuť zábavy pořadu dodávají právě spontánní situace a vtipy. Stalo se také v minulém díle, kdy se hádající snažili přijít na profesi "výrobce hnojiva".

Slovními hrátkami a oslími můstky se dostali až k potravinářství, a tehdy Mišo Hudák zaperlil svým vtipem. "Když jseme u těch rostlin tak mě napadlo, že ... Já, například, když se peče maso, tak mi tečou sliny. Má stejný pocit vegetarián, když kosí trávu? Například?" Vychrlil a odrovnal nejen své kolegy, ale i lidi v hledišti. "Když už máme potravinářskou tématiku, já se chci zeptat ... Když vypijete všechnu vodu z mozzarelly, co děláte s tím bílým, co tam zůstalo uvnitř?" Zareagoval pohotově Marcel Forgáč. Do kategorie "vtipy" přispěl i moderátor Vlado Voštinár. Co řekl? Podívejte se ve videu!


Sledujte oblíbené Inkognito TV JOJ, ale i na JOJ Family!