Mišo Hudák na unikátních záběrech z dětství: Wau, poznali byste ho v tomto hubeňourovi?

Oblíbený moderátor, bavič a hadač z pořadu Inkognito oslavil své 52. narozeniny, ale tento věk by mu tipoval jen málokdo. Jak však vypadal v časech, kdy ještě dřel školní lavice?

Rodilého Prešovčana Michala Hudáka znají diváci jako stabilní součást hádačského týmu z pořadu Inkognito, ale i jako moderátora, herce a jako jeden ze staničních hlasů televize JOJ. Oblíbený bavič, který vždy srší vtipy či humornými historkami, oslavil 52. narozeniny a ve svém dosavadním životě má za sebou již řadu úspěchů - v osobním i v pracovním životě.

I Michal byl však kdysi dítětem, které dralo školní lavice stejně jako všichni ostatní. V dobách, kdy si užíval dětskou bezstarostnost, ještě ani netušil, že jednoho dne mu bude domácnost zdobit několik ocenění z ankety OTO a bude se těšit velké fanouškovské základně. Právě z tohoto období pocházejí unikátní záběry, na kterých Hudák pózuje i spolu se svým kamarádem. A přestože od té doby uběhlo už mnoho let, rysy obličeje i úsměv mu zůstaly. Poznali jste v rozkošném hubeňourovi oblíbeného zabávače? Podívejste se na fotografie v galerii!