Čeky dcera už není žádné malé děvčátko: Podívejte, jaká kráska roste z jeho Sophie!

Talentovaný muzikant a oblíbený hadač z pořadu Inkognito se popři práci stíhá věnovat i své rodině. Radost mu dělají zejména jeho tři děti, které doslova rostou jako z vody!

Mariánu Čekovskému, jehož snad nikdo nevolá jinak než Čeky, dělají radost jeho tři děti. Dcery Hannah a Sophii má s expartnerkou Lubicí a nejmladší ratolest, synka Alexeje přivedla na svět jeho partnerka, zpěvačka, Nataša Džunková. Přestože si talentovaný hudebník a hadač z pořadu Inkognito své soukromí střeží, příliš o něm nemluví a dobře zváží, čímž se pochlubí na sociální síti, sem-tam přece jen něco ukáže či prozradí.

Před časem se svým fanouškům na Instagramu pochlubil fotkou své prostřední dcery Sophii. Ta už rozhodně není malá holčička a vyrostla z ní krásná mladá dáma, která by se bez obav uživila i v modelingu. Jablko však v této rodině nepadlo daleko od stromu a namísto přehlídkových mol ji však mnohem více láká muzika. "Sofie krásně zpívá, umí hrát i na basu a je taková hvězdná. Hannah je víc kreslící, to je taková ta animace. Mají vztah k umění," řekl. Či hudební geny zdědil i jeho syn, se uvidí, ale jisté je, že po obou rodičích má na to velké předpoklady.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marián Čekovský (@cekovskym)