Maroš Kramár se ukázal fanynkám bez trička: Fíha, může TAKTO vypadat po 60-tce?

Sympatický herec a oblíbený hadač z pořadu Inkognito patří k nejzářivějším hvězdám slovenského showbyznysu již desítky let. Přestože v dubnu oslavil již 62. narozeniny, pyšní se tělem, jaké by mu mohly závidět i někteří o polovinu mladší muži.

Maroš Kramár je součástí showbyznysu již dlouhá léta a stále patří k těm nejlepším a nejobsazovanějším hercům na Slovensku. Má za sebou stovky různých postav a to nejen na divadelních prknech a v televizních inscenacích, ale i ve filmech či v seriálech. Kromě talentu určitě poutal pozornost i svým vzezřením a odjakživa vzbuzoval v ženách velké sympatie.

Svou charisma však neztrácí ani s přibývajícím věkem. Jelikož se o sebe poctivě stará a sportuje, může se pyšnit postavou, jakou by mu mohly závidět i mnozí o polovinu mladší muži. Důkazem je fotka, kterou se hadač z pořadu Inkognito pochválil na svém profilu na sociální síti. Na snímku z letní grilování pózuje bez trička, jen v šortkách a už na první pohled vidět, že se může pochlubit tělem mladíka. Inu, jak se říká, muži nestárnou, ale zrají jako víno. Co říkáte?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maros Kramar (@maroskramar)