Vlado Voštinár prozradil pikantnosti ze soukromí: TAKTO s manželkou tráví své večery!

Moderátor oblíbeného pořadu Inkognito patří k nejlepším slovenský baviči. Vtipné hlášky či trefné postřehy v relaci souká z rukávu jedna radost, ale je takový i v soukromí?

Oblíbený moderátor Vlado Voštinár je tváří pořadu Inkognito opravdu dlouhá léta a bez něj si už tuto relaci ani neumíme představit. Na obrazovkách vždy srší humorem a důvtipem, ale pravda je taková, že když skončí natáčení, je pořádně vyšťavený. Za jeden den se totiž vyrobí až tři relace, což by dalo zabrat každému. "Není to tak, že bych se litoval. Nebo, že by nás druzí měli litovat. Je to prostě naše práce. Někdo jde z práce více unavený, někdo méně. Někdo fyzicky, někdo psychicky. Ale hej, dá to trošku zabrat," řekl v reportáži.

Jak s úsměvem přiznal, když přijde z natáčení domů, s manželkou mají vše, jen ne romantiku při svíčkách. "Přijdu domů, osprchuji se, pak mi žena vynadá, že s nikým nemluvím. Pak, když budu mít snahu s někým mluvit, tak mi bude vyčítat, že to dělám násilím a raději ať jsem ticho. Pak, když jsem ticho, řekne, že alespoň něco bych mohl říct. Tak se zeptám, co bude na večeři. Zeptá se, jestli horší otázku nemám. Když se najím, tak úplně usnu. A to je náš krásný večer," dodal se smíchem.