Maroš Kramár je na svou šikovnou dceru právem hrdý: Podívejte, co chystá jeho velká holka!

Talentovanému herci dělají v životě velkou radost zejména jeho tři děti. Nejstarší ratolest, 21- letá Tamara, nejenže vyrostla v krásnou ženu, ale je i ve velmi talentovanou hudebnicí. Navíc co chvíli se jí podaří velká věc!

Úspěšný herec, moderátor a hadač z pořadu Inkognito Maroš Kramár je milujícím otcem tří šikovných dětí, přičemž dvě z nich už překročili práh dospělosti. Nejstarší Tamara má 21 let, prostřední Timur oslavil devětnástiny a nejmladší Marko je čerstvý teenager. Právě jeho nejstarší dítě, dcera Tamara, vyrostla v atraktivní mladou ženu a svým vzezřením doslova vyráží dech. Kromě krásy je její velkou devizou i hudební talent, protože se z ní postupně profiluje šikovná hudebnice. Hraje na kytaru, nádherně zpívá a má našlápnuto na slibnou hudební kariéru. No jak to už bývá, ani její začátky nebyly jednoduché. "Ke mně si po rady nechodí. Jediné, co si beru jako zásluhu, je, že jsem těch osm či kolik let vydržel jí říkat, aby na ten klavír chodila. Neboť samozřejmě jako každé dítě raději by šla ven. Toto jsme vydrželi. A potom ani já sám nevím, kdy se to v ní samé převzalo a přerodilo v to, že si sama začala hledat akordy, písničky. Sama se naučila hrát na ukelele, pak přišla kytara. A to jsem byl překvapen, protože jsem zjistil, že hraje na kytaru lépe než já," zavzpomínal si Maroš Kramár.

Tamara je doslova vycházející hvězdou na hudebním nebi a její slavný otec je na ni nesmírně hrdý. "Mám z ní velkou radost a vždy, když něco zavěsí, jsem první, kdo to lajkuje. Těším se, kdy už vydá něco své, protože vím, že něco připravuje. Ale ani mně to nechce pustit," řekl na margo jejího připravovaného debutového alba. Jedním dechem dodal, že muzikantský talent má pravděpodobně v krvi. Její prababička, Lýdia Klimová, byla totiž první členkou Svazu hudebních skladatelů a jeho pradědeček byl zakladatelem spevokolu na Slovensku. Nuž, hudebnické a umělecké geny Tamara rozhodně nezapře. Držíme palce!

Sledujte oblíbené Inkognito i s Marošem Kramárem z našeho archivu!