Zdena Studenková otevřeně přiznala své vylepšení Na TYTO zákroky chodí pravidelně!

Takovou upřímnost by čekal opravdu málokdo. Oblíbená herečka se netají tím, že absolvovala několik estetických vylepšení. Nyní otevřeně prozradila, na jaké procedury a zákroky chodí s železnou pravidelností!

Dlouholetá členka činohry Slovenského národního divadla a stabilní hádačka z pořadu Inkognito Zdena Studenková o pár dní oslaví své 67. narozeniny, ale tento věk by jí tipoval jen málokdo. Vypadá totiž velmi mladistvě a svým vzezřením bez problémů schová do kapsy i mnohem mladší ročníky. Je důkazem toho, že dámy nestárnou, ale zrají. Domnívá se, že žena by se o sebe měla starat v každém věku a této myšlence dělá skvělou reklamu.

Herecká diva se netají tím, že podstoupila nějaké ty vylepšení a při své práci to považuje za přirozené. Dokonce prozradila, na jaké procedury chodí pravidelně. "Je pravda, že věci, které jsou běžné, jako je napíchnutí nějaké vrásky nebo odstraňování pigmentových skvrn z dekoltu, absolvuji pravidelně. A blíží se léto, takže mě čeká i zákrok, který zamezuje pocení. Všechno jsou to neinvazivní zákroky či ošetření, které podstupuji pravidelně," řekla. Přestože se zákrokem nebrání, ví naprosto přesně, na kterou část těla by si nikdy nedala sáhnout. "Starám se o sebe, protože mě moje tvář živí. Samozřejmě, že mám spoustu nedostatků na svém těle, ale nikoho do toho nic není. Jsem na sebe dost přísná, ale jednu věc vím jistě, nikdy bych si nenechala sáhnout na prsa," přizvukuje Studenková.