Marošovi Kramárovi se splnilo to, po čem dlouhá léta tajně toužil: Překvapí vás, o co jde!

Pandemie koronavirusu postihla všechny lidi v různých oblastech a herci nejsou výjimkou. Mnohé natáčení jsou pozastaveny nebo se uskutečňují v omezeném režimu a divadla nevytahli oponu dlouhé měsíce. Maroš Kramár to do jisté míry bere jako pozitivum. Proč?

Herec Maroš Kramár působí v showbyznysu dlouhá desetiletí. Prakticky od dětství stále účinkoval ve filmech, v inscenacích, v seriálech či v různých zábavných show. Pandemie koronavirusu ve velké míře omezila jeho pracovní povinnosti, ale on si to nesmírně pochvaluje. Jak přiznal v rozhovoru, konečně se mu splnil jeho tajný sen - žít život naplno bez stresu a shonu. "Já jsem od přírody líný člověk a dělám hodně jen proto, že mi nabízejí práci a už když podepíšu smlouvu, tak musím dělat. Celý život jsem toužil po tom, že zkusit si nic nedělat. A teď se mi to daří docela. Když máte hodně práce, stále máte nějaký deadline. Každý den něco nového a stále se musím učit. Stále to v té hlavě šrotuje. Stále nové a nové učení. Nyní já vstanu a nemám v hlavě žádnou povinnost. Když i mám, tak strašně daleko. Ale je to tam takové prázdné. To je až neskutečné," řekl.

Po dlouhých letech tak žije obyčejným životem, ve kterém má čas na všechno, co mu je srdci blízké. "Zažívám to, co zažívají běžně lidé - jsem večer doma, pustím si televizor, podívám se na něco a nemusím přemýšlet. Nemám nervy, že ještě tohle jsem nestihl a ještě toto mi třeba. Je to úplné uvolnění. Ale je pravda, že už je to dlouho. Je to úplně jiný život, na který jsem nebyl zvyklý odmalička. Stále hodně práce, hodně cestování a nyní se to úplně uklidnilo," těší se Kramár. Jedním dechem s vtipem dodal, že během aktuální pandemie trénuje na seniorské období života. "Stále říkám s humorem, že je to zkouška na důchod. Když už budu jen sedět doma a nic nedělat. Tak si to teď zkouším," uzavřel s úsměvem.

Sledujte oblíbené Inkognito v našem archivu.