Maroš Kramár ukázal fotky z mládí a lidé neměli slov: Vždyť on se téměř nezměnil!

Sympatický herec a oblíbený hadač z ipořadu Inkognito v dubnu oslaví již 62. narozeniny. Přesto působí stále mladistvě. Důkazem jsou fotografie před 20 let, kterými se pochlubil na sociální síti. Kramár se za ten čas jakoby vůbec nezměnil!

Úspěšný herec, moderátor, hadač z pořadu Inkognito, no hlavně milující a starostlivý otec. Tím vším je Maroš Kramár. Přestože je ve svém pracovním životě mimořádně zaneprázdněný, ale i při práci si vždy umí najít čas na svou milovanou rodinu. Jeho největším životním štěstím jsou jeho tři děti - nejstarší Tamara, která má již neuvěřitelných jednadvacet let. Za ní následuje Timur, který oslavil sladkých osmnáct. Nejmladším je 12- letý Marko, ze kterého je dnes už velký teenager.

Právě u příležitosti 21. narozenin své šikovné a talentované dcery Tamary se herec pochválil na svém profilu na sociální síti archivními snímky. Na těch pózuje s malinkým miminkem, kterým je právě nadaná umělkyně. Na záběru, který má 20 let, jsou dechberoucí dvě věci. Nejen to, že z batolete je už dospělá žena, ale i to, že Kramár se za ten čas jakoby vůbec nezměnil. Už na první pohled si to všimli několik fanynek, které mu pod fotkou nechali množství pochvalných komentářů. Inu, jak se říká, muži nestárnou, ale zrají jako víno.

Sleduje oblíbené Inkognito v našem archivu.