Maroš Kramár ukázal nejmladšího syna: Z rozkošného chlapečka je dnes již velký teenager!

Talentovanému herci a hadači z pořadu Inkognito dělají v životě obrovskou radost jeho tři děti. Dvě z nich už překročili práh dospělosti a nejmladší ratolest už také není malým klukem, jak si ho všichni pamatujeme.

Úspěšný herec, moderátor, hadač z pořadu Inkognito, no hlavně milující a starostlivý otec. Tím vším je Maroš Kramár. Přestože je ve svém pracovním životě mimořádně zaneprázdněný, ale i popři práci si vždy umí najít čas na svou milovanou rodinu. Jeho největším životním štěstím jsou jeho tři děti - nejstarší Tamara, která má již neuvěřitelných dvacet let. Za ní následuje Timur, který oslavil sladkých osmnáct. Nejmladším je 12- letý Marko, ze kterého je dnes už velký teenager.

Říká se, že právě na svých dětech si uvědomujeme, jak rychle plyne čas. A své o tom ví i Kramár, který se fotkami svých dětí pravidelně chlubí na sociální síti. Učinil tak i před pár dny, kdy zveřejnil snímek s nejmladším Markem. Vidět, že mylý kluk už pořádně vyrostl a podobu se svým slavným otcem zkrátka nezapře. Co říkáte?