Turbulentní rok Maroše Kramára? Covid, smrt otce, ale i nová láska!

Rok 2020 pro oblíbeného herce Maroše Kramára nebyl zrovna ideální. On sám ho považuje za jeden z nejhorších ve svém životě. Může za to hned několik věcí, především smutné události v rodině.

"To byl pro mě nejhorší rok. Nechci být smutný, ale opravdu...," přiznal Maroš Kramár. Důvodů je hned několik. "Přišel jsem o peníze, nejen kvůli covidu, ale investoval jsem do špatné finanční společnosti," odkryl pravdu oblíbený hadač z pořadu Inkognito. V minulém roce také prodal i jedno ze svých aut, a tak je otázkou, zda to spolu nějak souvisí. "Potom jsem přišel o rodiče, to je velmi smutné," pokračoval Maroš Kramár. Stěžoval si také, že přišel i o práci, navíc se mu nevyhnul ani sexuální skandál, kdy byl kvůli laškování s maskérkou obviňován ze sexuálního obtěžování. "Teď se bojím někoho i dotknout," vtipkoval herec.

Kromě toho před pár měsíci překonal koronavirus, ačkoli nejdříve to považoval za nachlazení. Pro jistotu se dal testovat. Při této příležitosti se sympatický blonďák také prořekl, že už po rozvodu není single. "Mám takovou přítelkyni, kterou jsem jim nabonzoval, že jsem s ní, takže musela jít i ona na kontrolu. Ale byla negativní," divil se charismatický herec s tím, že právě to je na koronavirusu to nejzáludnější - nedá se předvídat.

Na věci se ale dívá optimisticky. "Zase jsem si zkusil, jaké to je žít normální večerní život doma," prozradil. Přestěhoval se k vodě a užívá si klid. "Bydlím u jezera, koupil jsem si velkého psa, takže chodím na procházky ráno i večer a dívám na tu vodu, čtu si..." prozradil.