Zuzana Šebová ukázala rozkošné těhotenské bříško: Podívejte, jak se už krásně zakulatila!

Oblíbená herečka se koncem října pochlubila snad tou nejkrásnější novinkou, kterou žena může mít. S manželem Michalem Kubovčíkem totiž čekají druhé miminko. Zuzka se už pořádně zakulatila...

Sympatická Zuzka Kubovčíková Šebová, kterou si diváci oblíbili, se poprvé stala maminkou ještě v prosinci 2017. Den před Vánocemi přivedla na svět synka Rudka, jehož vychovává spolu s manželem a hereckým kolegou Michalem Kubovčíkem. Jejich rodinka se však již o pár měsíců opět rozroste. Zuzka totiž koncem října oznámila, že nosí pod srdcem druhé miminko. Ačkoli bližší informace o pohlaví, či jménem pro děťátko nejsou známy, jisté je, že "druhý stav" jí moc sluší.

Své krásné kulaté těhotenské bříško předvedla i v silvestrovském Inkognitě, ve kterém si spolu se svým manželem Michalem sedli do křesla pro hosty. Před kamery se postavila v třpytivých černých šatech, které nádherně obepínali její maminkovské křivky. V slavnostním outfitu působila velmi elegantně, žensky a doslova zářila. Nuž, těhotenství Zuzce opravdu sluší!