Michal Hudák ukázal svou krásnou partnerku Denisu: Podívejte, jakou kočku má doma!

O velké překvapení se nejen divákům, ale i samotným hadačům se postarali tvůrci pořadu Inkognito, když na vánoční vydání pozvali jako hosty členy jejich rodin.

Příjemné překvapení zažil ve vánočním vydání pořadu Inkognito i ostřílený moderátor a bavič Michal Hudák, kdy se ve studiu objevila jeho milovaná partnerka Denisa. Jakmile krásná tmavovláska vešla na scénu, hadači spustili velký pískot a křik na znak obdivu. Michalova dlouholetá partnerka je totiž mimořádně atraktivní žena a vyzařuje z ní neskutečná charisma.

"Tak tohle ty máš doma!," zhodnotila nadšeně Zuzka Šebová. "Toto vypadá, jakoby si doma chodila jen ve vytahaných teplákách," popíchl moderátor Vlado Voštinár. "Bez, kámo, bez tepláků!," odpověděl Hudák, na kterém bylo vidět, že je na svou partnerku hrdý a neví se na ni vynadívat. "Vypadáš krásně! Nádherně!," pochválil ji. Přestože si oba své soukromí přísně střeží, při této příležitosti prozradily i co-to ze svého života. Při jejich dialozích bylo vidět, že se velmi milují a funguje mezi nimi neskutečná chemie.