Maroš Kramár prožívá obrovskou bolest: Jeho milovaný otec († 92) prohrál svůj boj o život!

Nejtěžší chvíle v jeho životě! Herec Maroš Kramár aktuálně prožívá hluboký smutek, protože se v sobotu navždy rozloučil se svým milovaným otcem. Ten byl před časem hospitalizován v nemocnici, ale svůj boj o život prohrál.

Oblíbený herec Maroš Kramár přežívá v těchto chvílích obrovskou bolest. Po dlouhodobých zdravotních problémech ho totiž ve věku 92 let navždy opustil jeho milovaný otec Ján. O smutné zprávě hadač z pořadu Inkognito informoval na svém profilu na sociální síti. "Dnes jsme se rozloučili s mým milovaným tatínkem. Byl to úžasný člověk. Budu rád, pokud mu věnujete tichou vzpomínku a zapálíte svíčku na jeho památku. Děkuji!," napsal Kramár ke společné fotce se svým otcem. Ten byl před pár dny pro zhoršující se zdravotní problémy hospitalizován v nemocnici, kde se o něj starala i nevlastní sestra Maroše, Jana. Ačkoli všichni doufali, že se vyléčí, svůj boj o život prohrál.

Ján Kramár byl známým hercem, který působil v divadle, ve filmech, ale i v dabingu. Účinkoval například v pohádce Sůl nad zlato či ve válečném dramatu Čtyřiačtyřicet a jeho hlas jsme mohli slyšet z filmů jako Bídníci, Zelená karta, Šofér slečny Daisy či Šarlátové písmeno. Herecká hvězda se postupem času stáhla z veřejného života, a to nejen pro svůj úctyhodný věk, kterého je opravdu krásné se dožít, ale pro několik zdravotních problémech. Čest jeho památce!

Marošovi Kramárovi a jeho rodině vyjadřujeme upřímnou soustrast!