Maroš Kramár strachem bez sebe: Jeho milovaný otec je v nemocnici!

Ačkoli ještě nedávno herec a oblíbený hadač z pořadu Inkognito Maroš Kramár gratuloval svému otci k nádherným 92. narozeninám, nyní prožívá chvíle strachu. Zdravotní stav jeho milovaného se totiž zhoršil a musel být hospitalizován v nemocnici.

V září oslavoval herec Maroš Kramár, kterého můžete pravidelně vídat v oblíbené relaci Inkognito, se svým otcem Janem narozeniny. Malá rodinná oslava se konala v hercově domě na břehu jezera a zúčastnili se jí i jeho synové Timur a Marko. Otec Maroše Kramára a dědeček těchto dvou chlapců tehdy oslavoval neskutečných 92 let. Kromě toho, že mají v rodině skutečně tuhý kořínek, je spojuje i stejné povolání. Kramár senior je totiž, stejně jako jeho syn, známý slovenský herec. Před lety se objevil například v pohádce Sůl nad zlato či ve válečném dramatu Čtyřiačtyřicet.

​https://www.facebook.com/photo?fbid=10157865002834075&set=a.10153631818339075

Někdejší televizní hvězda se ale s postupem času stáhla z veřejného života, a to nejen pro svůj úctyhodný věk, kterého je opravdu krásné se dožít, ale i pro několik zdravotních problémů. Ty se podle všeho neustále kupí, a tak musel být převezen do nemocnice. Obětavě se o něj stará i Marošova nevlastní sestra Jana, která z nemocnice dokonce poslala na sociální síť neveselý fotopozdrav. "Teď potřebuji i já veškerou energii, co máme...," napsala Jana utrápeně ke společnému záběru s otcem. Netrvalo dlouho a do nemocnice je přišel navštívit i Maroš Kramár.

Zdroj: Facebook/Jana Kramárová

Maroše Kramára můžete vidět v Inkognite v našem archivu.