Jozef Vajda je na fotkách z mládí na nespoznaný: Podívejte, jaké měl vysekané sexy tělo!

Oblíbený herec a hadač z oořadu Inkognito patří k nejzářivějším hvězdám slovenského šoubiznisového nebe již desítky let. V mládí patřil k nejatraktivnějším hercům ze Slovenska a nutno říci, že svůj šarm rozhodně neztrácí ani s přibývajícím věkem!

Šarmantní Jozef Vajda je součástí showbyznysu již dlouhá léta a stále patří k těm nejlepším a nejobsazovanějším hercům ze Slovenska. Má za sebou stovky různých postav a to nejen na divadelních prknech a v televizních inscenacích, ale i ve filmech či v seriálech. Diváci JOJ Family jeho herecké schopnosti znají především z projektů jako Hoď svištěm, Panelák, Za sklem, či Ministři. Oblíbili jsme si ho ale i jako hadače v oblíbeném pořadu Inkognito.

Úspěšný herec odjakživa vzbuzoval v ženách velké sympatie a při pohledu na jeho fotky z mládí ani není divu, že na něj dámy letěli jako vosy na med. Husté vlasy, pronikavý pohled, sametový hlas a vysekané tělo s cihličkami na břiše. To jistě zamotalo hlavu nejedné představitelce něžnějšího pohlaví. A přestože mu věk přibývá a na obličeji už má nějakou tu vrásku, v tomto případě opravdu platí, že mužům přibývající věk jen prospívá, protože zrají do mužnosti a charisma. Co říkáte?

Tagy: Jozef Vajda