Mišo Hudák prozradil pikantnosti o Vladovi Voštinářovi: Všichni se smáli tak, že až plakali!

V oblíbeném poŕadu Inkognito rozhodně není nouze o vtipné momenty. Není divu, hadači spolu s moderátorem Vladem Voštinářem jsou těmi nejlepšími baviči. Žertovat nemají problém dokonce ani na vlastní účet a to se ukáže i v dnešní části!

Moderátor Vlado Voštinár uvádí pořad Inkognito od jejího úplného začátku. Je neodmyslitelnou součástí tohoto programu a hádání profesí se mu za ty roky dostalo pod kůži. V souvislosti s tím o něm v nejnovější části Michal Hudák prozradí pikantnosti. "Musím vám říct zážitek s Vladem Voštinárem v šatně. Vladovi zazvonil telefon a on: Ano? Jste kurýr? Já mu říkám, že: Ty už hádáš i do telefonu! Já jsem se tak začal smát!," řekl Michal s hurónským smíchem.

Na této příhodě se všichni hadači i samotný Vlado bavili tak, že téměř plakali. "Možná mu řekl nějakou nápovědu," zaglosoval trefně Šarkan. "Ano, Michal se mě hned ptal, jestli mi řekl nějakou indicii, že si ho uhodl na první," doplnil Vlado. "On už také telefon zvedá tak, že hádá povolání," konstatoval Hudák. "Vlado, říká se - prosím. Ne - jste kurýr?,"  doporučil mu na závěr Šarkan. "Už nám z toho tak zahrabkáva," uzavřel Michal.

Takové a i mnohé další vtipné situace zažijete v Inkognite.