Vzorný syn Maroš Kramár: Dopřál si stejnou operaci, jakou podstoupil jeho otec!

Maroš Kramár je pečlivý syn. Svému 91-letému otci Janovi umožnil navzdory vyššímu věku menší zákrok.

Herec Maroš Kramár patřil dlouhá léta k lidem, kteří mají problémy se zrakem - stejně jako jeho milovaný otec Jan, známý slovenský herec, který před lety zazářil například v pohádce Sůl nad zlato či ve válečném dramatu Čtyřiačtyřicet. Někdejší televizní hvězda se ale s postupem času stáhla z veřejného života - nejen pro svůj úctyhodný věk, jehož je krásné se dožít, ale i několik zdravotní problémů. Konec-konců, po devadesátce se už není čemu divit.

​Jak se ale zdá, oba zatoužili po tom, aby se na svět kolem sebe už nemuseli dívat přes sklíčka, a spolu vyhledali pomoc zkušeného odborníka. Maroš pak na sociální síť nahrál společné selfie i s lékařem jen krátce poté, co oba absolvovali laserovou operaci očí.

Úsměv na tváři samozřejmě nechybí ani jednomu z nich. Ačkoli samotný zákrok zrovna příjemným zážitkem není, oba "pacienti" jsou spokojeni. Výsledek totiž předčil jejich očekávání! "Díky panu doktorovi Piovarčimu, táta a já vidíme svět mnohem hezčí a ostřejší," napsal na sociální síť.

View this post on Instagram

Vďaka pánovi doktorovi Piovarčimu, ocino a ja vidíme svet oveľa krajšie a ostrejšie. Ďakujem.#neovizia

A post shared by Maros Kramar (@maroskramar) on

Brýle tak oba mohou konečně odložit na noční stolek a nevracet se k nim - alespoň nějaký čas. Říká se totiž, že zrak se i po operaci postupem času přece jen zhoršuje. Maroše Kramára to ale v blízké budoucnosti zajímat nemusí a co bude v té daleké, to je ve hvězdách.