Zdena Studenková opět vtipkovala o svém věku: Její pohotová reakce vás rozesměje!

Herecká hvězda Zdena Studenková oslavila v květnu své 66. narozeniny, ale tento věk by jí tipoval jen málokdo. Stabilní členka pořadu Inkognito jakoby zastavila čas. Nedávno prozradila, jaká je v těchto dnech hlavní výhoda seniorů.

Dlouholetá členka činohry Slovenského národního divadla, oblíbená herečka a stabilní složka týmu hádačů z pořadu Inkognito. Tím vším je Zdena Studenková, která má na zádech už šest křížků. Je to ale neuvěřitelné, protože vypadá opravdu výborně a je důkazem toho, že dámy nestárnou, ale zrají. Že komplimenty, které dostává na adresu svého mladistvého vzhledu, nejsou plané, se přesvědčila i v aktuální koronakríze.

Jelikož podle občanského průkazu již spadá do kategorie seniorů nad 65 let, měla v době pandemie právo přednostně nakupovat v potravinách od 9:00 - 11:00. Ji ale do potravin pustit nechtěli. Zdála se jim moc mladá. "Musím vám říct dvě příhody. Tedy, jedna stačí. Šla jsem ráno do obchodu a nechtěli mě pustit. Zeptala jsem se: Holčičko, mám vám ukázat občanský průkaz? A ona řekla, že na to nemá právo. A pak najednou říká, že: Je, to jste vy, paní Studenková? Tak říkám: No vždyť proto! Tak mě pustili a dobře se nakupuje, nám důchodcům, ráno," pochlubila se v nejnovější části Inkognito. "Já jsem si říkala, že pokud někoho nepustí, bude to Zdenka," řekla se smíchem Zuzka Kubovčíková Šebová. Bez komentáře to nenechal ani Mišo Hudák. "Najednou přicházíš na to, jaká je výhoda toho vyššího věku," zhodnotil se smíchem. Na to Zdenka zareagovala velmi pohotově a tak trochu ironicky. "Ano, je to strašná výhoda. Ale ještě štěstí, že nemusím jít do DSS-ky," dodala. Narážela tím na několik fatálních problémů s koronavirusem v Slovenské DSS-kách.