Juraj "Šoko" Tabaček je zručný kutil: Překvapí vás, co si vlastnoručně vyrobil!

Herec Juraj "Šoko" Tabaček nedá na svou rodinu dopustit. Platilo to i během vládních bezpečnostních opatření proti šíření nebezpečného koronavirusu. Izolaci spolu s rodinou tak strávili na chalupě.

Herec a oblíbený hadač z relace Inkognito Juraj "Šoko" Tabaček trávil ostatní týdny spolu se svou rodinou na chalupě. "Jsme spolu na Makově. Tam, co jsem si všiml, srnky roušky nenosí," zavtipkoval. Rodina se držela v ústraní. "Snažíme se minimálně kontaktovat s okolím," dodal. Své dvě dcery se snažil všemožně ochránit. "Před chalupu jsem dokonce vyrobil tabulku, že prosím, nevstupovat, aby lidé chápali, protože někteří, zejména ze začátku nebyli ztotožněni s tím, že virus může být nebezpečný a že to může ohrozit i jejich, i nás," přiblížil.

Juraj "Šoko" Tabaček je manuálně zručný. "Jsem kutil. Nemohu říci, že vím svařovat, železo mi docela nejde, ale co se dřeva týče, jsem docela zdatný. Vím udělat například stolek," prozradil. Pokud chcete vědět, jaké další výtvory se mu povedly, podívejte se na video NAHORU.

View this post on Instagram

Dnes večer... Všetci máme Zuzku v hube/ na hube #inkognito

A post shared by Juraj Tabaček (@durosoko) on