Mišo Hudák neztrácí čas a začíná si plnit svůj velký sen: Návrat do školních lavic!

V souvislosti s koronakrízou mají známé osobnosti nesrovnatelně více volného času než to bylo za starých kolejí. Odpočinek od nekončícího kolotoče práce tráví každý jinak. Zatímco některé celebrity odpočívají, jiné se čas snaží trávit co možná nejproduktivněji.

Mišo Hudák je neodmyslitelnou součástí televize JOJ již dlouhá léta a naší tváří je prakticky od začátku. Ve své práci je dokonalým profesionálem, který bez problémů zvládá moderování pořadů, herectví, hádaní v  pořadu Inkognito, ale i nahrávání upoutávek do vysílání. Kromě toho stíhal moderovat i různé společenské a firemní akce, takže volného času měl opravdu velmi málo. V souvislosti s koronakrízou se to ale změnilo a najednou má konečně čas odpočívat. Jenže i tento volný čas by chtěl trávit co možná nejproduktivněji.

"Stále plánuji, že se začnu učit italštinu. Tak vážně. Miluji Toskánsko. Jsem tam v rámci možností několikrát do roka už mnoho let. Mám tam kopec přátel. Mám pocit, že jsem tam v minulém životě žil. Myslím, že jsem v minulém životě byl Toskánec," řekl Mišo, pro kterého je Itálie srdeční záležitostí. Jelikož do země připomínající botu chodí poměrně pravidelně, nějaké to italské slovíčko se na něj již samozřejmě nalepili. "Dokonale si vím, například, říct o vinnou kartu. Nebo v jídelníčku se orientuji dokonale," prozradil se smíchem...