Nový image Vlada Voštináře vás překvapí: Podívejte co skrývá pod rouškou!

Oblíbený moderátor změnil svůj image tak výrazně, jak už dávno ne. K tomu mu paradoxně dopomohlo rouško, které nyní musí nosit na každém kroku mimo domov. Z Vlada Voštináře se navíc stal mezitím knírač a plánuje v tom setrvat, dokud neskončí pandemie. Co řeknete, sluší mu to?

​Pandemie dočasně pozastavila nebo změnila zažitý způsob života většiny z nás. Výjimkou není ani moderátor Vlado Voštinár, který si chtě nechtě musel zvyknout na tento zdravotnický prostředek.

Vlado Voštinár s bradou Vlado Voštinár s bradou Zdroj: TV JOJ

Jak nám však Vlado prozradil, práce v roušku mu dělá pořádně vrásky na čele, protože přes něj nemůže pořádně dýchat a navíc se mu zamlžují brýle. Na druhé straně však přece jen existují jisté výhody moderování v roušku. Jelikož nikdo nevidí, co pod ním jeho majitel skrývá, v tomto období se například ženy nemusí malovat. No stejně se ani muži nemusí holit. Moderátor tuto možnost skutečně využil a svůj image vložil do rukou přírody. Z Vlada Voštináře se tak stal netradičně knírač, neboť právě fousy je to, co skrývá celý čas během moderování pod rouškou. Fousy si chce oholit až tehdy, když všichni společně zvítězíme nad koronou. Co řeknete, přistane mu takový netradiční image?

Sledujte pořad Nové bydlení v neděli odpoledne!