Všimli jste si to i vy? Zdena Studenková překvapila viditelnou změnou image!

Legendární herečka a hádačka z pořadu Inkognito Zdena Studenková vždy vypadala skvěle. I nyní ve svých 65. letech může klidně do kapsy schovat i mnohem mladší ročníky. Je zastánkyní toho, že žena by měla o sebe pečovat v každém věku. A přesně to také dělá. Nedávno si mohli pozorní diváci všimnout její nové a viditelné vylepšení.

Ostřílená herečka Zdena Studenková patří k stálicím oblíbené relace Inkognito, je také známá svým pečlivě pěstovaným zevnějškem, skvělou postavu a vytříbeným vkusem pro módu. Jen málokdo by jí hádal věk 65 let. Herečka je známá tím, že nesmírně dbá o svůj vzhled a dává si záležet na tom, aby vypadala dokonale. K tomu přispívá nejen důkladná péče o své tělo a pleť, ale i výrazné a slušivé outfity.

Ke kráse si dopomohla i chirurgicky a vůbec se tím netají. Herečka je známá tím, že si nezvykne dávat ubrousek přes pusu a řídí se heslem, co na srdci, to na jazyku. Její upřímnost buď lidé milují, nebo jí naopak pohrdají. Tak či onak, i díky tomu je Studenková celý svůj život jednou z nejobdivovanějších žen slovenského showbyznysu. Nedávno si ale pozorní diváci mohli všimnout, že si legendární herečka dala opět vylepšit kousek ze sebe. V Inkognite se totiž objevila se zcela novým chrupem, který přímo zářil do dálky. Smíchu se herečka rozhodně nebránila. Byla by to i škoda. Tato změna pozornému oku diváka rozhodně neunikla. Musíme uznat, že se skutečně podařila. Všimli jste si to i vy?

Zdenu Studenkovou uvidíte v Inkognite i v našem archivu.