Po úspěchu Všechno nebo nic uvažuje nad dalším filmem: Které Evitine knihy by mohly ožít?

A ve které postavě se autorka našla?

V Inkognite dnes přivítáme oblíbenou spisovatelku, novinářku a čerstvou maminku Evitu Urbaníkovou, kterou si v poslední době diváci spojují zejména s aktuálním filmovým megahitem Všechno nebo nic. Film podle stejnojmenné Evitiní knižní předlohy trhal všechny možné rekordy a získal si obrovskou diváckou přízeň, o níž autorka ani nesnila. "Film byl něco, o čem jsem vůbec nesnila a co vyplynulo z mých knížek a toho, že jsem se znala s lidmi, kteří se kolem filmu motali a dali nabídku, abychom jednu knížku zfilmovali. Líbilo se mi to, brala jsem to jako výzvu a šla jsem do toho," prozrazuje okolnosti vzniku kinohitu, jehož příběh je aktuální i po devíti letech od vydání původní knihy.

Úspěch filmu i literární předlohy spočívá v jeho autentičnosti, protože řeší problémy typické ženy. V příběhu se samozřejmě našla i samotná Evita. "Nejblíž nemám k jedné postavě, ale ke vztahu dvou postav - Lindy a Vandy, protože si myslím, že ženské přátelství, když se podaří, jsou k nezaplacení." Pro velký úspěch Všechno nebo nic v kinech již nyní autorka uvažuje nad dalším zfilmovaným příběhem. "To je otázka, o níž se nyní zatím velmi nezávazně bavíme. Z mých knížek se mi moc líbí Svět mi je dlužný nebo Vztahová níž. Může ale vzniknout i scénář, který není vázán k žádné z mých knížek," odtajnit Evita.

S náměty problém rozhodně nebude, protože Evita je čerpá na každém kroku. Mnohem náročnější už bude samotná realizace filmu. "Opravdu to není práce na měsíc, dva. Čtyři a půl roku, co jsme točili Všechno nebo nic, mělo své opodstatnění a tak to i vypadá na celkovém produktu," míní sympatická spisovatelka, která na film Všechno nebo nic přitáhla do kin i kopec mužů. Po hektickém období si může Evita konečně vychutnat zasloužený odpočinek. "Teď jsem doma s miminkem a sem-tam si odběhnu i mezi lidi. Odpočívám, starám se o našeho malého a moc si to vychutnávám," těší se ze života Evita, kterou uvidíte již dnes v premiérovém Inkognite jako tajného hosta.

Sledujte premiérové ​​Inkognito s Evitou Urbaníkovou dnes ve 22:30 na JOJ Family!

Tagy: inkognito